Mese-Szép Cipő Webshop

A Mese-SZép Cipőről

Kedves Látogatónk!

Köszöntünk a Mese-Szép Cipő honlapján.

A Mese-Szép Cipőbolt 2016 tavaszán indult útjára. Kezdetben a gyerekeknek szerettük volna a legszebb és a legjobb minőségű cipőket elhozni.

Gyakorlott anyukákként láttuk, milyen nehéz, egy minden szempontból tökéletes cipőt kiválasztani. Ezért a cipőboltunk kialakításakor fő célkitűzésünk az volt, hogy a gyerekek számára a problémás, nehézkes vásárlást álommá varázsoljuk egy csodás környezetben. Polcainkon nagy számban megtalálhatóak a D.D.step és Ponte 20 közkedvelt modelljei, helyet kaptak a gyönyörű olasz tervezésű Primigi cipők, a magyar Linea és a lengyel Renbut márkák is.

Később azonban egyre inkább nőtt a női cipők iránti kereslet. Az igényeket figyelembe véve, üzletünket kibővítettük női cipőkkel és kiegészítőkkel. Magyarország egyik legkedveltebb cipőmárkája, a Tamaris adja a cipőválasztékunk legnagyobb részét. De ezen kívül megtalálható még a mindennapi kényelméről híres Rieker, az s.Oliver, a Marco Tozzi és a Jana is.

Céljaink

Webáruházunkkal szeretnénk virtuálisan is segíteni a gyerekek és anyukájuk cipő választásában otthonról, kényelmesen, és nyitva tartástól függetlenül.

Célunk, hogy vásárlóink az on-line vásárlás során is érezzék a törődést, szeretetet, odafigyelést, mint ha személyesen találkoznánk.

Reméljük, kellemesen fogod magad itt érezni.

Kellemes vásárlást kívánunk!

Szabóné Némethi Anita és Fekete-Bíró Judit

Elérhetőségeink

Küldj nekünk üzenetet

Lépj velünk kapcsolatba és mi boldogan válaszolunk

A közösségi médiában is megtalálsz minket